ΔΙΑΜΟΝΗ

UNIQUE STYLE – DISCREET LUXURY 

Το Ξενοδοχείο PortoMarine προσφέρει μια γκάμα δωματίων απευθυνόμενη και στον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Τα 16 δωμάτια και σουίτες που προσφέρει είναι μοντέρνα διακοσμημένα με χρωματικές πινελιές που ξυπνούν τις αισθήσεις. Είναι πλήρως εξοπλισμένα και προσφέρουν θέα είτε στην πόλη είτε στην θάλασσα του Πλαταμώνα. Σεβόμενοι τους επισκέπτες μας με κινητικές δυσκολίες έχουμε προσαρμόσει ένα από τα δωμάτια μας έτσι ώστε οι διαμονή ατόμων με αμαξίδια να γίνεται εύκολα και με ασφάλεια.

Το δίκλινο Δωμάτιο με θέα στην πόλη είναι ιδανικό για 2 άτομα ή και για μεμονωμένους ταξιδιώτες. Έχει την επιλογή διπλού κρεββατιού ή και 2 μονών. Είναι 25τ.μ με ευρύχωρο μπάνιο, ανανεωμένη επίπλωση και ζωηρό φωτισμό.

To δίκλινο δωμάτιο εύκολης πρόσβασης είναι ευρύχωρο και φωτεινό και αποτελεί την ιδανική επιλογή για άτομα με κινητικές δυσκολίες ή χρήστες αμαξιδίου.

To δίκλινο δωμάτιο με θέα την θάλασσα του Πλαταμώνα είναι ιδανικό για έως 3 άτομα ή για μεμονωμένους επισκέπτες. Εξοπλισμένο με όλα τα στοιχεία που θα κάνουν την διαμονή σας ξέγνοιαστη και ποιοτική. Διαθέτει ένα ευρύχωρο δίκλινο κρεββάτι καθώς και ένα μονό κατόπιν αιτήματος. Είναι 25 τ.μ και ο έξυπνος φωτισμός που διαθέτει θα σας χαλαρώσει και ξεκουράσει.

Η σουίτες του PortoMarineείναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια άνετη διαμονή για έως και 4 άτομα. Διαθέτει ένα διπλό κρεββάτι και ένα διπλό καναπέ. Είναι 50τ.μ και έχει θέα στην θάλασσα και την μαρίνα. Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, το εσωτερικό τζακούζι, το ευρύχωρο μπαλκόνι και η μοντέρνα τους αισθητική είναι σίγουροι λόγοι για να τις λατρέψετε.