Ανακαλύψτε

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες στη γύρω περιοχή, όπως καταδύσεις, ποδηλασία, ψάρεμα, αναρρίχηση και περπάτημα στον Όλυμπο, θαλάσσια σπορ, κρουαζιέρες με σκάφος, κλαμπ. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Ο Πλαταμώνας είναι μια δημοφιλής τουριστική περιοχή στη Νότια Πιερία, που προσφέρει μια σειρά από επιλογές ψυχαγωγίας και αναψυχής και με ενδιαφέροντα καταστήματα. Το ξενοδοχείο μας είναι εύκολα προσβάσιμο από τον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονίκης ή από το σιδηροδρομικό σταθμό Νέοι Πόροι και έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών, είτε πρόκειται για παραθεριστές είτε για επιχειρηματίες.

Το Porto Marine Hotel απέχει 49 χλμ. από τη Λάρισα, 37 χλμ. από την Κατερίνη και 104 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη, πόλεις όπου μπορείτε να πάτε για ψώνια ή για μονοήμερη εκδρομή στην πόλη.

Οι επισκέπτες του Porto Marine μπορούν να απολαύσουν τις διάφορες παραλίες της περιοχής, να επισκεφθούν το περίφημο κάστρο του Πλαταμώνα, τα παραδοσιακά χωριά του Ολύμπου, τους γύρω αρχαιολογικούς χώρους και διάφορα κοντινά αξιοθέατα. Με λίγα λόγια σε 15 λεπτά μπορείτε να βρίσκεστε στο Αιγαίο Πέλαγος, στον Όλυμπο ή στον Κίσσαβο, στον Πηνειό ποταμό ή σε κοντινούς αρχαιολογικούς χώρους όπως το Δίον.

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Το Αρχαιολογικό Πάρκο Δίου

Δίον. Η κατ’ εξοχήν ιερή πόλη των Μακεδόνων και ο ιερός χώρος του Δία στην περιοχή του Ολύμπου. Έφτασε σε μεγάλη ακμή κατά τους ελληνιστικούς χρόνους, αλλά και στα ρωμαϊκά χρόνια, καθώς ήταν μια από τις πρωιμότερες αποικίες των Ρωμαίων στον μακεδονικό χώρο.

Το κάστρο του Πλαταμώνα

Σε ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς στα νότια του Ν. Πιερίας στον Πλαταμώνα, βρίσκεται το Κάστρο του Πλαταμώνα, ένα από τα ωραιότερα και καλύτερα διατηρημένα κάστρα της Ελλάδας.